Per Nando

13/08/2022

ÚLTIMA HORA!!! AMPLIEN AVÍS ROIG?????MOLTA PRECAUCIÓ!!!????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️????

Meteo

Destacats
Avisos Aemet
Possibles rebentons càlids

No hi han paraules per al que ha passat esta nit al Medusa,però de vegades les previsions i els avisos s’han d’agafar seriosament,pot ser després les previsions fallen,però hi ha moltes vegades que les probabilitats són molt altes i cal fer cas per evitar desgràcies.

Be, Aemet acaba d’ampliar també l’avís Roig per altes temperatures també al nord de València,recordem que es un avís extrem de risc per a la població per altes temperatures, a més tenim també avís per tempestes aquesta vesprada que molt segurament tornaran a donar esclafits tèrmics amb fortes ràfegues de vent de manera localitzada i que podran superar els 120 km/h.

La densitat elèctrica que marca el model Harmonie i també la línia d’inestabilitat que ens mostra el model Arome acompanyat per les altes temperatures i un poc d’aire fred en altura més el vent de ponent,ens fa pensar que anem a tindre una vesprada molt moguda i que millor quedar-se a casa per si les mosques.

No vull asustar, però ens trobem en situació de perill per fenòmens adversos i sempre més val previndre que curar.

Vaig seguint-ho i informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando