Per Nando

13/08/2022

ACTUALITZACIÓ!!! CONTINUEM AMB RISC,PERÒ MENYS?????⛈️⛈️⛈️⛈️????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Benvinguts de nou,les previsions hui apuntaven a un dia més torrid que el d’ahir i si que ho ha estat,però a les poblacions d’Alacant,fins aprop dels 43°C a Oriola,Bigastro o Crevillent són les màximes més elevades de hui,però tenim moltes poblacions amb 40°C repartides per les tres províncies del territori Valencià. No s’han donat màximes de 45°C com estava previst en alguns observatoris,però millor.

TRONARÀ LES PRÒXIMES HORES? RISC DE FORTS VENTS?

Mirant el radar les pròximes hores creuarà una línia d’inestabilitat que finalment creuarà més al nord del previst I afectarà més cap a la província de Castelló.No esperem quasi precipitacions,però si risc de forts vents.

Possibles ventades esta nit
Temperatura per a esta matinada

Els models continuen apostant que podran repetir-se els esclafits tèrmics amb ràfegues molt intenses de vent durant aquesta nit,però coses molt localitzades. A més està nit de nou serà molt insuportable en quan a temperatures i es molt probable que a les zones litorals del territori Valencià les mínimes apenes baixen dels 30°C.

Altra nit d’insomni i continue demanant precaució per possibles ventades per rebentons càlids.

Demà baixen els termòmetres I millora la situació meteorològica.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando