Per Nando

12/08/2022

ÚLTIMA HORA!!!! AEMET ACTIVA AVÍS ROIG PER A DEMÀ ???⛈️???⛈️???⛈️

Meteo

Destacats

Era d’esperar,Aemet acaba d’activar l’avís Roig per temperatures superiors als 43°C al litoral sud de València I també al sud d’Alacant. Però així i tot demà tindrem màximes superiors als 45°C a moltes poblacions.

I Hui sense esperar-ho ja estem tinguent tempestes seques que demà seran més notables que hui I faran que tinga’m un dia més insuportable amb esclafits tèrmics que ens deixaran una nit també asfixiant.

Seguiment xiquets,seguiment i aire acondicionat en marxa?????????????????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando