Per Nando

12/08/2022

MÀXIMES DE 45°C,TEMPESTES, VAGUADA,AÇÒ VA DE BO???????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Avisos dissabte

Bon dia!!! Dies per a recordar el que anem a viure i que desde hui i sobretot demà tindrem màximes de més de 40°C a bona part del territori,sobretot el día de demà on viurem valors màxims de fins a 45°C a les comarques més centrals,demà serà un dia completament insuportable.

ATENCIÓ DEMÀ TAMBE A LES TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Unes tempestes que en principi demà no portaran molta aigua,però podran portar gran aparell elèctric i ràfegues molt fortes de vent I sense descartar la pedra

LA CALOR CONTINUARÀ I DESPRÉS VAGUADA??????????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

La calor continuarà fins dimecres on pràcticament quedarem per damunt dels 35°C a les comarques més càlides del territori,després el pas d’una vaguada farà baixar els termòmetres I a partir de dijous podrem parlar de temperatures més soportables amb màximes al voltant dels 30°C. Atenció perquè amb el pas de la vaguada a partir de dimecres tornaran les tempestes que podran ser molt intenses sobretot a Catalunya i la província de Castelló i ja anirem veient si afecten a més zones del territori. La calor amainarà un poc si a partir de dimecres,però no sembla que durarà massa i de cara finals de setmana tornaria de nou amb força.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando