Per Nando

11/08/2022

AGARREU-SE FORT QUE VE BONA!!!!?????????

Meteo

Destacats

Benvinguts,primers avisos taronja per a demà i segurament s’allargaran durant tot el cap de setmana. Situació de forta calor la que ens espera i damunt acompanyada de vent de ponent. A partir de demà els valors de temperatura estaran per sota dels 40°C a molts indrets,però caldrà prestar atenció perquè el dissabte podrem tocar els 45°C a comarques com la Costera per exemple. A partir de dissabte també entren en joc les tempestes que podran vindre associades a fortes ràfegues de vent i esclafits tèrmics,esperem tempestes tant dissabte com diumenge.

I la pròxima setmana continuarà la calor i vigilarem per on creua la vaguada perquè podríem parlar de noves tempestes pot ser més intenses de cara a dimecres. Continuarà fent calor,afluixant un poc cap a finals de setmana,però eixa baixada sembla que no duraria massa.

Per tant molt de seguiment,perquè patirem molta calor i pot ser també estarem entretinguts amb les tempestes.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando