Per Nando

10/08/2022

BUFFFF DISSABTE??????I SEGUIMEEEEEEEENT PRÒXIMA SETMANA, TEMPESTES?⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Tots els models aposten a dia de hui de que entre divendres i diumenge anem a patir dies de calor per oblidar,calor a manta que farà disparar els termòmetres inclús per damunt dels 45°C el dissabte que serà el dia mes caluros. Batrem algun rècord? Això ja ho vorem,però atenció a totes les comarques més centrals de la província de València I el nord d’Alacant que serà allí on esperem les temperatures més extremes del territori.

SEGUIMENT PRÒXIMA SETMANA,BAIXADA DE TERMÒMETRES I POSSIBLES TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

La pròxima setmana una profunda vaguada farà que comencen a baixar les temperatures de manera destacable i també caldrà seguir la inestabilitat que portarà associada, perquè farà parlar de tempestes molt intenses pel nord peninsular,Catalunya i segurament alguns punts del nostre territori,sobretot de la província de Castelló. Però tot apunta que Catalunya té les majors paperetes per a que les tempestes siguen especialment molt intenses a partir de dilluns/dimarts.

De moment anem a seguir-ho tot,la calor extrema del cap de setmana I els canvis que vindran la pròxima setmana i a vore com acaben afectant les tronades,que no sembla que ens vagen a donar massa alegries.

Fins la vesprada

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando