Per Nando

10/08/2022

ATENCIÓ!!!! NOVETATS I NO MASSA BONES??????????MAREEEEEEEEEEEE

Meteo

Destacats

A partir de Divendres anem a viure uns dies de calor extrema al nostre territori I que farà pujar les temperatures per damunt dels 40°C dia darrere dia. Tenim que estar molt pendents del pròxim dissabte on pràcticament tot el territori Valencià estarà en uns valors màxims de 40°C i sobretot tenim que estar pendents de les comarques més centrals perquè allà el mercuri podrà pujar fins damunt dels 45°C als punts més càlids,una temperatura que disparà el vent de ponent.

QUINES NOVETATS SON?

A partir del pròxim cap de setmana una Dana començarà a moures per l’Atlàntic i creuarà pel nord peninsular,això farà que el pròxim diumenge puga’m tindre les primeres tempestes intenses al nostre territori I que podrien ser fortes i amb pedra. La calor continuarà i encara que no serà tan forta com dissabte continuarem amb valors propers als 40°C.

La novetat per a la pròxima setmana en els models meteorològics és que la Dana no acabarà espentant del tot la massa Africana del nostre territori, per tant sembla que la baixada de termòmetres no serà tan pronunciada com esperava i pràcticament tots els dies de la pròxima setmana tindrem valors per damunt dels 35°C als punts més càlids. Si que sembla que dijous i divendres podrien baixar un poc més,però les tendències meteorològiques veuen que de nou la dorsal Africana torna a entrar amb força cap a últims de la pròxima setmana.

En resum,a día de hui sembla que la baixada de temperatures no serà massa important al nostre territori I caldrà seguir les màximes del pròxim dissabte i les fortes tempestes que podran formar-se el pròxim diumenge.

QUIN ESTIU!!!!???????????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando