Per Nando

9/08/2022

DANA O VAGUADA QUE PORTARÀ MÉS FRESCOR I TEMPESTES MOLT INTENSES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Situació a seguir de cara la setmana pròxima on de cara a Dilluns ja començarem a notar una important baixada de termòmetres pel nord peninsular I que afectarà de manera gradual tota la península. Per fi sembla que la intensa calor ens donarà una treva I farà desplaçar la dorsal Africana i per tant acabarà guanyant eixa massa d’aire més gelada provinent del nord Europeu.

TINDREM TEMPESTES?⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Tot dependrà de per on acabe passant la vaguada o Dana,però a dia de hui sembla que molts punts del nord i est peninsulars podrien veures afectats per fortes tempestes i donada la calor que hem patit els últims mesos i el contrast d’aire fred que ens podrà afectar,no dubte que allà on acaben formant-se eixes tempestes podran ser de manera molt intensa.

Però com dic caldrà seguir la situació,tenim clar la baixada de temperatures,però falta seguir dia a dia els models per anar esbrinant on es formaran eixes tronades que no crec que porten res de bo.⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

SEGUIMEEEEEEEENT I FINS LA VESPRADA.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando