Per Nando

9/08/2022

ATENCIÓ!!! MÉS DE 45°C DISSABTE I DIUMENGE I DESPRES TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,gran canvi d’oratge el que esperem per a la pròxima setmana,però abans haurem de patir els més de 45°C que esperem el dissabte on serà el dia més calorós de la setmana,quasi tot el territori Valencià patira temperatures de més de 40°C I que a les comarques més centrals sobrepassaran els 45°C.

SETMANA QUE VE CANVI DE TEMPS AMB TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

ATENCIÓ!!!! Perquè de més de 40°C que patirem aquesta setmana,anirem cap a un important canvi d’oratge la pròxima setmana que farà baixar de manera important les temperatures i portarà les primeres tempestes virulentes sobretot al nord,Catalunya I alguns punts del territori Valencià,situació que anirem definint dia a dia.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando