Per Nando

8/08/2022

LES TENDÈNCIES VAN VEIENT UN CANVI D’ORATGE????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! La setmana continuarà pràcticament igual que les últimes jornades i sense massa canvis en les temperatures i amb continuació de l’estabilitat atmosfèrica,encara que de vesprada pot créixer alguns nuvols d’evolució per l’extrem nord de la província de Castelló que podria deixar alguna gota. Atenció!!! Els pròxims dies per vore com van encaminant les tendències a partir del 15 d’agost on podríem tindre un canvi de patró que podria portat més aire fred en alçada i fent baixar els termòmetres. Tot això inclús amb la possibilitat de que també les tempestes pugen fer més acte de presència.

HO SEGUIM? per suposat jo si

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando