Per Nando

6/08/2022

CONTINUEM PENDENTS DE LES TENDÈNCIES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Ens hem d’agafar a un ferro calent per anar veient que ens depararà l’oratge a partir de la segona quinzena d’agost. Ara mateix els models aposten perquè podria canviar l’oratge amb l’entrada d’aire fred en alçada i que podria portar les primeres tempestes importants a la península. Tot açò com sabeu molt agafat amb pinces i que tindrem que anar seguint dia darrere dia per vore que acaba passant. Però com he dit l’atmosfera sembla que vol mostrar-se més dinàmica de cara la segon meitat d’agost I a Meteopoble anirem seguint la seua evolució i informant sempre de l’última hora.

Mentrestant continuarà la calor un grapat de dies més.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando