Per Nando

5/08/2022

ENS TORNEM A FIXAR EN LES TENDÈNCIES?POSSIBILITAT DE CANVIS????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Bon dia!!! Molta calor també ahir amb màximes que encara que no varen aplegar als 40°C van estar apunt. Destaquem els més de 39°C de Requena,Canals i Xella.

HUI CONTINUARÀ LA CALOR☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Avisos de nou activats al nostre territori per calor,de nou màximes que podran superar els 38°C a les comarques de la Costera,la Canal de Navarrés,la Vall d’Albaida,etc…… També tenim avís groc per tempestes a la comarca dels Ports,però els models no veuen que vullguen donar massa precipitacions. Aquesta situació va a seguir pràcticament idèntica els pròxims dies,calor i alguna tempesta vespertina pel nord del territori.

ELS MODELS COMENCEN A VEURE CANVIS.

Els models comencen a veure canvis de cara la segona quinzena d’agost,pareix que els diferents centres Anticiclonics volen moure’s de manera més decidida i podrien deixar entrar més aire fred cap a les nostres latituds i per tant inestabilitat,tot açò caldrà seguir-ho dia darrere dia per anar veient si es confirma.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando