Per Nando

4/08/2022

AHIR MÉS DE 42°!!!!! I CONTINUEM AMB CALOR☀️☀️☀️☀️☀️?????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Tal cual i com varem dir ahir les temperatures màximes van sobrepassar els 40°C a molts indrets de les zones més habituals del nostre territori. Destaquem els 42,4°C de Canals,els més de 41°C de la Pobla Llarga,Anna o Vilallonga I moltes localitats amb més de 40°C com podeu veure reflexada a la taula de dades d’Avamet.

HUI CONTINUEM AMB CALOR??????

Hui de nou dia de calor amb avís groc activat a les zones més tradicionals per la calor al territori Valencià. Les màximes per avís estaran compreses entre els 36-38°C. Hui mateixa no crec que ningun observatori arribe a sobrepassar els 40°C,però tampoc ho acabe descartant.

CONTINUEN LES TEMPESTES MOLT LOCALS⛈️⛈️⛈️⛈️

Precipitacions ahir Font Avamet.
Tempestes hui I demà model Arome

I com estem acostumats els últims dies i fruit de la calor,de vesprada és formen tempestes que ahir mateixa deixaven fins a 18 mm a Morella o 17 mm a Cinctorres. Hui esperem que estes tempestes afecten tan sols la part més interior de la província de València I demà tornaran afectar de manera molt localitzada la comarca dels Ports.

CONTINUEM SENSE CANVIS

I la situació continuarà igual,pocs canvis a la vista i amb calor dia darrere dia I sense simptomes d’alguna situació de tempestes generals d’agost que almenys ens arribe a refrescar un poc l’ambient.

EL MAR MEDITERRANI MOLT CALENT?????

I atenció a la temperatura del mar perquè ja es troba a més de 29°C de manera generalitzada i la previsió és que probablement continue pujant les pròximes jornades. Situació a seguir els pròxims mesos,però mentrestant Seguim patint.

Imatge de la tempesta a Morella ahir. Imatge feta per Diego Boix.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando