Per Nando

3/08/2022

QUE CALOR!!!! HUI ALTRE DIA FORTET☀️☀️☀️☀️☀️???????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Ahir les temperatures ja van estar fregant els 40°C als observatoris que més calor fa del nostre territori. Zones com Requena,Ontinyent,Vilallonga, Aielo Malferit,L’Orxa,Moixent,Beniganim I Pego van estar compreses les màximes entre els 39 a quasi 40°C.

AVÍS PER CALOR☀️??☀️??☀️??☀️

Hui de nou estem en avís groc per temperatures màximes que sobrepassaran els 38°C de màxima als llocs habituals de la Diània ( sud de València I nord d’Alacant) i que hui si que puntualment a zones de la Costera o comarques limítrofs podran superar els 40°C.

Hui també tenim risc del creixement de núvols d’evolució fruit de la calor i que afectaran de nou l’interior nord de la província de Castelló on ahir també deixaven algunes dècimes en algunes poblacions del nord,però estem parlant sempre de coses molt poc significants i molt localitzades

ES VEUEN CANVIS?

No,no es veuen canvis pel moment i per tant la dorsal Africana continuarà ferma damunt nostre I seguirà donant estabilitat i calor durant moltes jornades consecutives.

Continuem esperant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando