Per Nando

2/08/2022

CALOR,CALOR I CALOR,QUAN S’ACABA?????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Situació meteorològica que no canvia massa respecte les últimes setmanes amb l’anticicló manant a casa nostra i la dorsal Africana damunt de nosaltres afavorint que les temperatures no acaben de refrescar pràcticament cap dia.

AVIS PER CALOR I ALGUNES TEMPESTES

Avís groc al nostre territori per màximes que podran superar els 38°C i així serà la tònica de tota la setmana,al centre I sud peninsular es on quasi sempre s’emporten la grossa de calor i allí si que les màximes sobrepassaran els 40°C.

I fruit d’aquesta calor també tenim com totes les vesprades el creixement de núvols d’evolució que deixaran alguns ruixats o tempestes molt localitzats a zones de més a l’interior del territori,situació que també continuarà calcada els pròxims dies.

No veiem canvis ni a mig ni a llarg termini.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando