Per Nando

1/08/2022

TEMPESTES PER L’INTERIOR I LA CALOR ANIRÀ A MÉS ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️???????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Tempestes que hui de nou afectaran a les comarques més interiors de València i Castelló,però que serán molt locals com les passades jornades,això sí,sembla que aquestes tempestes podran vindre acompanyades de granís.

SETMANA CALOROSA

Setmana on de nou anirà a més la calor i de nou les màximes estaran compreses dia a dia entre 35-40°C als punts més calents del nostre territor i sembla que encara li queda corda a esta calor,perquè si l’altre dia els models veien una insinuació de possibles canvis en forma de baixada de temperatures a llarg termini,ara les últimes actualitzacions fulminen aquesta opció i per tant continuarem amb temperatures caniculars.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando