Per Nando

30/07/2022

ALGUNES POSSIBLES TENDÈNCIES A CANVIS ⛅️⛅️⛅️⛅️⛅️⛅️⛅️⛅️⛅️⛅️⛅️⛅️⛅️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Finalment hui les tempestes acabaran afectant molt a l’interior del territori Valencià,la part més limítrofs entre València i Castelló esta vesprada podran creixer tempestes localment fortes. Al litoral durant este matí també podran rebre ruixats molt localitzats de mar cap a terra,però molt poca cosa.

TENDÈNCIES

La pròxima setmana continuarem amb oratge prou estable en general i amb calor,temperatures que aniran oscilant entre els 35-40°C a molts observatoris del nostre territori. Però atents que alguns models comencen a vore llum amb un ascens de l’anticicló cap a últims de la pròxima setmana o la segona setmana d’agost i que podria portar baixada de termòmetres I més inestabilitat.

Com no sempre parlem de tendències i caldrà seguir-les amb peus de plom.

Per últim dir que demà no hi haurà previsió I per tant Meteopoble tornarà el pròxim dilluns amb totes les novetats referents a l’oratge. Gràcies a tots i bon cap de setmana.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando