Per Nando

29/07/2022

ATENCIÓ!!! HUI TAMBÉ A LES TEMPESTES AMB PEDRA AL NORD⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Molt de mal va fer la pedra ahir al nord del territori Valencià I concretament a la comarca dels Ports,doncs hui cal esperar el mateix.

Pràcticament oratge estable a tot el territori Valencià desde bon mati,però atenció a les tempestes que creixeran de nou a partir d’aquesta vesprada I que podran ser fortes o molt fortes i anar acompanyades de pedra,per tant vesprada de seguiment novament. Recordem que Aemet ha activat l’avís taronja per aquestes tempestes a l’extrem nord.

DEMÀ

Sembla que demà tindrem inestabilitat un poc més acusada,de,bon mati pot caure alguna gota per la zona més litoral de les comarques centrals fruit del vent d’orige marítim que acumularà alguns núvols. De vesprada creix la possibilitat de tempestes que podran afectar a tot l’interior de Castelló I València I desplaçar-se cap a comarques més centrals. Atenció també demà perquè sembla que eixes tempestes també podran ser molt fortes I acompanyades de granís.

PRÒXIMA SETMANA

El risc de tempestes de vesprada continuarà almenys fins el pròxim dimecres sobretot a les comarques de l’interior nord,al sud sembla que eixes tempestes de moment no ens tornaran afectar a partir de despus demà,però de nou a partir de la pròxima setmana les temperatures aniran pujant i deixaran de nou màximes properes als 40°C a les zones més habituals del territori.

Però ara toca seguir les tempestes de hui i demà perquè allà on es formen de bo no portaran res.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando