Per Nando

28/07/2022

TEMPESTES AL NORD I ESPERANT DE NOU LA FORTA CALOR PER AGOST?☀️?☀️????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Ahir les tempestes que van ser molt locals com estava previst I com es preveu per als pròxims dies deixaven fins a 27 mm a Vilafranca o quasi 14 mm a Portell de Morella. Més cap al sud les precipitacions eren menys destacables i la precipitació més destacable la trobem Alcoi amb 8 mm.

HUI TAMBÉ RISC DE TEMPESTES ?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️

Hui de mati tindrem risc de precipitacions que podran afectar a les zones més costaneres de la província de Castelló,de nou per la vesprada creixeran nuclis de tempesta per l’interior d’aquesta província i que sembla que podran afectar a comarques com els Ports,l’Alt Maestrat o l’Alcalaten. Les temperatures es mantenen molt paregudes a les d’ahir. I així continuarem tot el que queda de setmana,oratge estable en general amb tempestes per l’interior nord i màximes compreses entre els 30-35°C.

PRÒXIMA SETMANA MÉS CALOR??????

La pròxima setmana coincidint amb l’entrada de l’agost,les temperatures de nou aniran remuntant dia darrere dia i ja parlarem de nou de màximes compreses entre els 35-40°C a bona part del territori Valencià. I ja vorem com es comporta aquest any la segona quinzena d’Agost, perquè són dates on l’atmosfera comença a mostrar-se una mica més dinàmica.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando