Per Nando

27/07/2022

POSSIBLES PRECIPITACIONS I DE VESPRADA TEMPESTES ????????⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Radar precipitacions ara

Bon dia!!! Com veieu a la primera imatge del radar tenim alguns nuclis de precipitació davant les costes de la província de Castelló, i es que hui de nou tenim risc de precipitacions que durant el mati afectaran a les zones més litorals del territori,serán precipitacions dèbils I molt puntuals. De vesprada de nou la possibilitat de creixement de tempestes que només afectaran a les zones de més a l’interior del territori,entre el nord d’Alacant i Castelló,mentres a l’interior del sud d’Alacant no esperem que façen acte de presència. Serán tempestes molt locals,però que allà on es formen podran anar acompanyades de granís.

ATENCIÓ ALS MODELS QUE VEUEN CALOR A MANTA PRÒXIMA SETMANA ??????????

Tota aquesta setmana continuarem amb un oratge molt paregut al de hui,però ja ens estem fixant en la pròxima setmana perquè de nou bona part de la península ibèrica inclòs el nostre territori tornarà a patir màximes per damunt dels 40°C,per tant com veieu a l’estiu li queda molta corda.

Mentrestant hui estarem vigilant les possibles tempestes que es puguen formar durant la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando