Per Nando

26/07/2022

BAIXADA DE TEMPERATURES I ALGUNES PRECIPITACIONS, PERÒ NO DURARÀ MASSA?????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Si podem mostrar un mapa de simbols per als pròxims 4/5 dies serà aquest,mentre ahir el ponent feia disparar les temperatures fins als 46,2 a Oriola ( una temperatura històrica) hui baixen de manera generalitzada uns 10°C a la majoria d’observatoris,tot gràcies al vent de llevant,però eixes màximes que es quedaran entre 30-35°C apenes alleujaran la calor,perquè amb la humitat més elevada la xafogor al cos serà prou insuportable. Hui I els pròxims dies també tindrem el risc d’alguna gota poc important al tindre més nuvolositat,però no seran ni pluges generals ni com he dit abans gens importants. Si que es podria donar alguna tempesta acompanyada de granís a la comarca dels Ports el día de hui,Aemet ens ha ficat en avís groc per eixa possibilitat.

LA CALOR INTENSA PODRÀ TORNAR PROMPTE

De nou els models veuen que cap a finals de setmana I inicis de l’altra podria vindre altra glopada de calor forta provinent d’Àfrica, un continent que sembla que s’està apoderant del sud d’Europa,pels anys es algo que va confirmant-se.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando