Per Nando

26/07/2022

ALGUNES PRECIPITACIONS!!!! LA PRÒXIMA SETMANA DE NOU 40°C??????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Benvinguts de nou, precipitacions que s’han produït alguns punts del sud de València I nord d’Alacant I l’interior de Castelló,però pel moment no tenim constància de que hagen vingut amb pedra. Milooooooor. En aquest moments encara queda algun nucli de tronada al llimit entre Castelló I Terol que encara podria deixar més precipitacions per aquella zona,per tant estigau atents. En general poques precipitacions i molt localitzades com veieu a la taula d’Avamet i que sols destaquem els quasi 20 mm de Vilafranca.

Demà i la resta de la setmana la situació serà molt pareguda a la de hui,esperem algunes precipitacions molt localitzades que podran entrar de mar cap a terra i deixar alguna gota i de vesprada algunes tronades disperses per l’interior de la província de Castelló I les serres del sud de València I nord d’Alacant.

ATENCIÓ TORNA LA CALOR PRÒXIMA SETMANA.

L’estiu no ha acabat i la pròxima setmana tornarà la forta calor i on de nou veurem els 40°C de manera més habitual al nostre territori. Entrarem a l’Agost amb forta calor i vorem que dura!!! I vorem també que ens depara aquest mes d’agost amb les seues tradicionals i perilloses tempestes de finals de mes. És donaran aquest any? No ho sabem,però a Meteopoble ho seguirem. Fins demà.

imatge d’ahir a Xàtiva de Doncic

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando