Per Nando

25/07/2022

QUINES MÀXIMES!!! ESTEU VIUS? ???????????????????

Meteo

Destacats

Bona vesprada,màximes que hui si que podem dir que és el dia més caloros de l’estiu, destaquem moltíssimes poblacions amb més de 40 °C,però sens dubte la màxima de hui se l’emporta Oriola amb 46,2°C ( dades extretes d’Avamet) una barbaritat de calor.

DEMÀ BAIXADA DE TERMÒMETRES ⛅️⛅️⛅️⛅️⛅️⛅️⛅️

Aquesta nit encara tindrem una nit on apenes podrem pegar ull,esperem mínimes que poden estar compreses entre els 24-28°C a les zones més litorals i prelitorals. Demà les màximes no pujaran tant gràcies a la girada del vent allevantat que durà més nuvolositat I inclús algunes ruixat dèbil a les zones més litorals del sud. Les màximes estaran compreses prop dels 35°C a les comarques més centrals I litorals del territori,mentre que per l’interior de Castelló apenes aplegaran als 30°C I puntualment a l’interior d’Alacant en comarques de l’Alt Vinalopó o Vinalopó Mitja podríem tindre alguna població amb algun registre proper als 40°C.

Però be,hui es un dia per a recordar i això de que a l’estiu tot el món viu per a mi no te massa trellat???????????????????????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando