Per Nando

23/07/2022

AMAGEU-SE QUE VE BONA??????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Poc que dir,només que anem a viure unes temperatures extremadament altes entre demà i despus-demà on no descarte que inclús activen algun avís roig,ara mateixa ens trobem en avís taronja a partir de demà,però tenim models que marquen temperatures de fins a quasi 45°C en els observatoris més centrals del nostre territori. Hui tornarà a fer calor,però serà demà i despus-demà els dies més insuportables.

A partir de dimarts baixen els termòmetres,però no es confieu perquè seguirem patint calor. Quin agobio d’estiu.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando