Per Nando

23/07/2022

ACTIVAT AVÍS ROIG PER MÀXIMES DE FINS A 45°C???????????

Meteo

Destacats

AVISOS DIUMENGE

AVISOS DILLUNS

Benvinguts de nou,molt atents a les actualitzacions dels avisos per altes temperatures entre demà i dillluns perquè Aemet ja activat algun avís roig que no dubte que es puga ampliar al nostre territori el dilluns.

I és que demà ja farà molta calor i superarem a moltes poblacions els 40°C,però dilluns sembla que eixos valors podrien estar prop dels 45°C algunes poblacions del sud de València I nord d’Alacant,interior de València,extrem sud d’Alacant i Múrcia. Anirem vigilant…..

Dimarts començaran a baixar les temperatures i estarem atents a la possibilitat que de cara finals de la pròxima setmana puga créixer la inestabilitat I en ella les tempestes amb el pas d’una mica d’aire fred en altura.

Dir-vos que demà farem la previsió per la vesprada. L’únic que vos puc recomanar es no eixir massa a que vos pegue el sol i resguardar-se baix l’aire acondicionat,perquè ve calor com si fora foc ????????????????????????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando