Per Nando

22/07/2022

TEMPESTES MOLT LOCALS. ATENCIÓ!!! DECLARAT AVÍS TARONJA ????????????

Meteo

Destacats
Ana gavara. Castellfort

Algunes tempestes molt localitzades com estava previst a la comarca dels Ports a estes hores i que deixen veure alguns llamps a la població de Castellfort,tempestes molt aïllades i amb molt poca pluja !!!precaució amb els incendis!!!

DECLARAT AVÍS TARONJA PER A DIUMENGE ?????????????????????????

Tant com hem dit este matí anem a tindre dies de molta calor almenys fins dimarts. Hui hem tingut fins a 42°C a Requena i vora 40°C a Ontinyent,Anna,la Pobla llarga o Xàtiva ( dades extretes d’Avamet ) demà tindrem unes temperatures molt paregudes a les de hui. ATENCIÓ!!! Perquè a partir de diumenge entrem en avís taronja per màximes superiors als 40-42°C,un avís que ja posa en risc a la població cosa que dilluns també serà un dia molt paregut a diumenge i de segur que també ens ficaran eixe avís taronja

A partir de dimarts baixen les temperatures i no tindrem eixes temperatures de més de 40°C,però continuarà fent calor amb màximes entre 30-35°C. I la resta de la setmana pareix que de nou cap a la recta final podran tornar a pujar els termòmetres i podrem tindre alguns ruixats i tempestes,però coses molt aïllades. Quin estiu!!!!

Precaució i fins demà ???????????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando