Per Nando

22/07/2022

AVISOS ACTIUS!!!CALOR SUFOCANT PER ALS PRÒXIMS DIES??????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Hui tornen a pujar els termòmetres I ja tenim avisos actius sobretot a les comarques més centrals del territori on estem en avís groc per màximes que podran superar els 38°C a les comarques més habituals del territori,com la Costera,la Canal de Navarrés,la Vall d’Albaida,la Vall de Cofrents,la Plana d’Utiel,etc….. Hui inclus podran creixer alguna tempesta a l’extrem nord de Castelló que portarà poca pluja,però caldra vigilar-ho. Demà sembla que baixaran un poc els termòmetres,però continuarà fent calor. Atenció diumenge i dillluns.

Com veieu el diumenge i dilluns la forta calor tornarà a ser notícia a bona part del sud-centre i est peninsular on inclús pel sud de la península podran acostar-se de nou prop dels 44°C. Ací a casa nostra entre diumenge I dilluns les màximes més altes estaran entre els 40-42°C. Atenció a l’interior nord de Castelló el dilluns,comarques com els Ports podran formar-se també alguna tempesta aïllada.

A partir de dimarts i com veieu al mapa les màximes començaran a remetre de nou,però com veieu continuarà fent calor amb temperatures properes als 35°C. Predominarà el sol,però de vesprada podran créixer ruixats o inclús alguna tempesta a les zones de més a l’interior del territori Valencià que en principi no sembla gran cosa.

A partir de dimecres encara baixaran més les temperatures i podrem dir que respirarem un poc,això sí,sense massa duració perquè a partor de divendres tornaran a pujar amb màximes properes als 35°C I inclús podríem tindre de nou la probabilidat de tempestes,cosa que anirem veient els pròxims dies.

Com veieu calor a la vista on de nou ens costarà aguantar màximes superiors als 40 °C els pròxims dies.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando