Per Nando

21/07/2022

PREPARATS PER A DIES AMB MÉS DE 40°C??????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Encara que hui no serà un dia calorós i tindrem unes temperatures molt paregudes a les d’ahir que s’agrairan gràcies a l’entrada del vent de llevant,no es confieu,demà torna la forta calor.

AVISOS PER A DEMÀ

Demà ja comencen de nou a eixamplar-se els avisos per altes temperatures a bona part de la península I també al nostre territori on en les comarques més centrals podrem sobrepassar els 37-38°C de màxima.

ATENCIÓ ENTRE DIUMENGE I DILLUNS??????

Entre diumenge i dimarts sembla que tindrem el màxim de temperatures d’aquest nou episodi de calor que farà que les màximes puguen sobrepassar els 40°C a les poblacions més habituals del nostre territori compreses entre València i nord d’Alacant,unes jornades on de nou seran prou complicades de passar.

ENS DONARÀ UN RESPIR LA CALOR?

Els models i sobretot l’Europeu continua veient que la calor apretarà també tota la setmana que ve a excepció que desde el dimarts fins dijous ens podrien donar un respir per a tornar a donar màximes de 40 °C a finals de la pròxima setmana. Estem en la canícula i es nota i per tant seguirem patint calor. De moment no es veu cap situació d’inestabilitat.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando