Per Nando

21/07/2022

NOVETATS? CAP A FINALS DE MES PODRIEN VINDRE TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bona vesprada,com he dit aquest matí anem a patir molta calor la resta de setmana i principis de la que ve,ara bé,sembla i segons alguns models,que de cara finals de la pròxima setmana entraria una mica d’aire fred en forma de vaguada i que per tant portaria risc de tempestes a la península ibèrica. On afectaran? Massa prompte per esbrinar eixa qüestió perquè tot dependrà si acaba confirmant-se i fins on acaba passant eixe aire fred en altura per parlar de tempestes més o menys generals,sembla que de confirmar-se també podriem parlar de baixada notable de temperatures uns dies.

SEMBLA QUE L’ALEGRIA PODRÀ DURAR POC

Podrá durar poc perquè les anomalies que ens mostra el gran model Europeu per a principis d’agost es de continuació de la forta calor sobretot quant més Europa Oriental i inclosa la península Ibèrica.

Siga com siga anirem seguint-ho,no queda altra.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando