Per Nando

20/07/2022

LA CALOR ANIRÀ A MÉS. TINDREM GOTA FREDA???????????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Encara que hui I demà apenes baixaran uns graus les temperatures,no es refieu perquè de cara el cap de setmana I la pròxima setmana tornarà la forta calor i tindrem de nou temperatures per damunt dels 40°C al sud i est peninsular,inclòs el nostre territori. Estem vivint un estiu molt càlid i les previsions a mig i llarg plaç continuen veient que la forta calor continuarà. Per tant sembla que anem a batre record de dies consecutius de calor, un estiu molt comparable al 2003.

TINDREM GOTA FREDA A LA TARDOR?

Avisos d’arxiu d’una gota freda.

Encara que sabeu que aquest any tenim un mar Mediterrani molt calent,això no significa que per això anem a viure una intensa gota freda aquesta tardor. Per a tindre una situació de pluges torrencials ens fan falta 3 ingredients : aire fred en altura,vent de llevant I un mar càlid. L’última condició la tenim i podria ser un detonant molt explosiu just amb la temperatura que es troba i que sembla que continuarà pujant,però com he dit això no vol dir,ni es pot assegurar que aquesta tardor tindrem una gran gota freda.

Per això estarem ací també està tardor,per anar informant de tot el que puga passar,però ara segueix tocant patir calor i no poca i molts se’n recordarem d’aquest estiu que pareix que vol continuar fent patir.???????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando