Per Nando

19/07/2022

LA FORTA CALOR TORNARÀ!!! EL MAR MEDITERRANI ESTÀ QUE BULL????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Encara que continua fent calor a bona part de la península,la veritat és que la onada de calor dels últims dies ha remès a tot el territori Espanyol i Portugal,així i tot hui tenim avisos actius per altes temperatures al nostre territori que a les comarques de la Diània ( sud de València I nord d’Alacant) podran superar els 37°C.

PERÒ NO ES REFIEU,LA CALOR TORNARÀ AMB FORÇA.

De cara al cap de setmana tornarem a viure l’estiu més cru,entre dissabte/diumenge i inicis de la pròxima setmana tornaran a pujar les màximes per damunt dels 40°C a bona part del territori Valencià.Unes màximes molt altes que també ens acompanyaran a inicis de la pròxima setmana.

EL MEDITERRANI BULL?????????

I a 29°C tenim alguns punts del Mar Mediterrani I encara estem a mitjan juliol,el Mediterrani bull i esperem que encara aquestes temperatures segueixquen pujant les pròximes jornades i setmanes,perquè no veiem una situació clara de baixada de termòmetres que ens puga fer respirar almenys uns dies en almenys uns 10 dies.

Algunes informacions ja diuen que este estiu pot acabar més càlid que el del 2003,de moment porta eixe camí ??????????

I jo m’ofegue,fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando