Per Nando

17/07/2022

SETMANA ON DE NOU SERÀ CALOROSA ???????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Sense massa canvis meteorològicament parlant i on de nou tindrem una setmana on predominarà el sol i la calor màximes generalitzades entre 30-35°C i inclús superiors a comarques més centrals del territori. Segons l’última eixida del model Europeu inclús de cara a diumenge podrà fer més calor i podrem superar els 40°C de bon tros alguns observatoris,cosa que confirmarem els pròxims dies.

De cara la recta final del mes de Juliol aquestes temperatures insuportables que estem tinguent ens podrien donar una treva,cosa que ara mateixa intuiexen els models,però de moment no està gens clar perquè la dorsal Africana ens agafat bona cosa de gust. Per tant seguiment.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando