Per Nando

17/07/2022

ONADA DE CALOR HISTÒRICA,QUE ENCARA NO HA DIT L’ÚLTIMA PARAULA????????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, onada que ha deixat registres històrics en parts de Portugal així com incendis descontrolats en França,Portugal i Espanya,però açò continua i deixarà deixant temperatures extremes i alguns records la pròxima setmana. Ara toca en punts de França,Anglaterra,Alemanya, etc…. Sembla que entre demà i dimarts podran superar els 40°C en aquelles zones com fa dies varem anunciar. Les autoritats competents ja han emès avisos rojos i taronja mai emesos en aquelles parts d’Europa per altes temperatures.

I ARA ACÍ QUE?

Setmana també calorosa,però que de nou de cara finals de setmana i inicis de l’altra les isotermes a 850hpa que arrastrarà la dorsal Africana a casa nostra podrien ser encara més altes i la possibilitat de que tinga’m temperatures per damunt dels 40°C a partir de diumenge en avant.

Com veieu l’onada de calor encara no ha dit l’última paraula i la calor seguirà donant titulars les pròximes jornades a bona part d’Europa.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando