Per Nando

15/07/2022

CONTINUEM AMB L’ONADA DE CALOR????????

Meteo

Destacats

Continuem amb avisos a bona part del territori peninsular,avisos que per enesim dia tots son per altes temperatures que tornaran a deixar valors entre els 35-45°C a bona part de la península,ací a casa nostra hui podrem tornar a rondar els 40°C a les comarques més habituals com la Costera,la Canal de Navarrés,la Vall d’Albaida o el Comtat.

I COM FA DIES VAIG DIENT QUEDA CORDA ENCARA.

Encara queden molts dies de patiment i on la calor serà la protagonista durant tota la pròxima setmana,una calor que encara que baixarà uns graus durant els propers dies( cosa que apenes notarem) tornaran a pujar cara la pròxima setmana on la dorsal Africana continuarà amb molta força. Per últim recordar que el Mar Mediterrani ja es troba vora a 27°C

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando