Per Nando

14/07/2022

AÇÒ ES NORMAL??????????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Benvinguts de nou,temperatures que per enèsim dia consecutiu tornen a remuntar per damunt dels 35-40°C I inclús aplegant entre 40-42°C a Requena o Ontinyent,però molt properes als 40°C a moltes zones de la Vall d’Albaida o el Comtat.

NO ES NORMAL I EL QUE QUEDA

Ahir es discutia al post en el Facebook de que es normal que faça calor a l’estiu. Clar que és normal,el que no es normal es que tinga’m temperatures per damunt dels 35-40°C tants dies consecutius i el que queda encara,la calor a l’estiu es normal,però el que està passant i el que queda per passar no deixarà de ser una situació excepcional per la durada de la dorsal Africana damunt nostra I amb eixes isotermes a 850hpa. Ara el debat el teniu vosaltres,es normal?

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando