Per Nando

13/07/2022

FA CALOR?????????????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Benvinguts de nou,quina calor fa!!! Açò fins a quan durarà Nando? Són els comentaris que he sentit hui al carrer,com veieu dalt tenim les màximes més elevades el dia de hui al nostre territori i com veieu hem aplegat fins quasi als 43°C a la Pobla llarga o Sumacarcer.

I AIXÒ FINS A QUAN? ?‍♂️?‍♂️?‍♂️?‍♂️?‍♂️

Tingau molta paciència que açò com vaig dir va per a llarg,demà tornarem a superar els 40°C als observatoris més habituals del territori que són les comarques més centrals I el que queda de setmana i la pròxima setmana la situació continuarà igual i amb lleus variacions de les temperatures que seguiran rondant els 35-40°C de màxima.

PACIÈNCIAAAAAAAAA.

Demà actualitzem.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando