Per Nando

13/07/2022

ACTUALITZACIÓ!!! AVÍS ROIG PER ONADA DE CALOR?????????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Onada de calor que activa els primers avisos rojos per altes temperatures que superaran molt probablement els 45°C algunes zones d’Andalusia i Extremadura entre hui I demà.

Aci a casa nostra hui també patirem molta calor amb màximes que passaran dels 40°C algunes comarques més centrals,vorem en el dia de hui fins on arriba a pujar el termòmetre que probablement aguns indrets tocaran els 42°C,demà baixaran un poc,però el poc que baixen ni ho notarem.

PERÒ AÇÒ NO S’ACABA???????????

Continuarem amb molta calor tota la setmana I també la setmana pròxima, on entre diumenge I dilluns el nord d’Europa segurament batrà algun rècord de temperatura. Mentrestant la pròxima setmana podria afluixar les temperatures a l’oest peninsular,mentres al nostre territori continuarem influenciats per la dorsal Africana que deixarà temperatures entre 35-40°C dia darrere dia.

I no hi ha fi,ningun model a estes hores veu que la dorsal Africana ens vullga donar un respir encara que siga uns dies ni a mitg,ni a llarg termini i pareix que acabarem Juliol així.Buffff,horrible.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando