Per Nando

12/07/2022

ATENCIÓ!!! NO VEIEM FI A L’ONADA DE CALOR????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia,temperatures que ahir mateixa ja s’apropaven als 39-40°C a les zones centrals I d’Interior de València,poblacions com Requena,Palma de Gandia,Anna,Sumacarcer,Canals,etc….. I atenció que açò continuarà i per a llarg.

DIA MÉS CALOROS ENTRE DEMÀ I DIJOUS.

Avisos per a demà a quasi tota la península per part d’Aemet i que hi haurà punts on podran batre records de temperatures màximes,sobretot cap a l’oest peninsular.

Els models mesoescalars Icon i Arome veuen temperatures que podran estar entre demà i dijous properes als 46 °C a la zona més sud-oest peninsular i amb més de 40 °C a la Diània ( sud de València I nord d’Alacant) on puntualment podran aplegar a les poblacions més càlides aprop dels 43°C.

I AÇÒ NO TE FI ????????????

Bona part d’Europa també rebrà aquesta glopada d’aire càlid sobretot entre diumenge-dilluns on podran batre records de temperatures amb màximes de més de 40°C a llocs insòlits.

isoterma 850hpa model Europeu.

Però el més acollonant sobretot per a mi que odie la calor es que els models no veuen fi a la irrupció sahariana,que no té ganes d’abandonar la península tampoc la propera setmana.

Juliol vol que s’enrecordem d’ell i continuarem seguint-ho.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando