Per Nando

11/07/2022

ONADA DE CALOR,INTENSA, EXTENSA. ¿POT SER HISTÒRICA????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! El tema de la setmana serà la forta calor que patirem al nostre territori dia darrere dia. Primers avisos activats hui per part d’Aemet per temperatures que podran superar els 38°C de màxima,sobretot a comarques com la Costera,la Vall d’Albaida,el Comtat,la Canal de Navarrés….. Però sembla que el dia més calorós de la setmana serà despus-demà dimecres on els termòmetres superaran els 40°C alguns indrets més centrals del territori.

LA PENÍNSULA,PORTUGAL I PRÀCTICAMENT TOTA EUROPA ES VORA AFECTADA

La llengua d’aire calent afectarà a tot el territori penínsular i Portugal i molta atenció al pròxim dimecres I dijous perquè a Andalusia,Extremadura I el centre I sud de Portugal assoliran temperatures que podran superar els 46°C en alguns casos.

Però al llarg de la setmana la llengua d’aire Saharià anirà moguent-se per bona part d’Europa i inclús es possible que cap a finals de setmana o inicis de l’altra puga’m tindre temperatures per damunt dels 40°C o propers a eixos valors a llocs insòlits com França,Països Baixos,Regne Unit,Alemanya,Polònia,Suecia etc….

En resum onada de calor que serà poca broma i vorem si acaba donant registres històrics o no….. A Meteopoble ho seguiré,suant,però ho seguiré,bufffff.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando