Per Nando

10/07/2022

ONADA DE CALOR EN TOTA REGLA??????????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Setmana dura la que anem a viure amb la calor a tota la península ibèrica inclòs el nostre territori,temperatures que en el centre-sud i oest peninsular superaran els 40°C de bon tros i ací a casa nostra aplegarem als 40°C o estarem ben aprop segurament durant dies i dies,els models no veuen fi a este nou episodi de calor,per tant vos aconselle paciència beure molta aigua i passar-ho de la millor manera possible. La isoterma de 28°C a 850hpa anirà bambant durant la pròxima setmana per tot el territori penínsular i dia a dia anirem informant de les temperatures que ens esperen a nosaltres.

PRIMERS AVISOS.

Ací a casa nostra de moment entre hui I demà ja ens podem apropar als 40 °C a les zones de la Diània i interior de València I demà estarem en avís groc en tot el sud de València per temperatures superiors als 38°C ,uns avisos que aniran variant dia darrere dia,perquè com vos dic anem a viure una onada de calor que durarà mínim tota la pròxima setmana.

De pensar-ho ja estic suant?‍♂️?‍♂️?‍♂️?‍♂️?‍♂️

Fins demà.

Imatge de Pepe desde el port d’Alacant.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando