Per Nando

8/07/2022

ENS CANSAREM DE CALOR!!!?????????????

Meteo

Destacats

Bon dia,entrem en una situació d’estabilitat prolongada i que portarà bona cosa sol durant moltes jornades,durant tota esta semana i la pròxima gaudirem del bon oratge,però també de la calor. La dorsal Africana ens agafara gust a tota la península i Portugal on portarà temperatures molt altes les pròximes jornades amb màximes superiors als 40°C. Ací a casa nostra les temperatures començaran a pujar amb més força durant el cap de setmana I la pròxima setmana amb màximes que en molts casos estaran prop del 35°C o inclús superiors.

TEMPERATURA DEL MAR MEDITERRANI

La temperatura del mar Mediterrani continua amb valors prou alts davant les nostres costes i estan al voltant dels 25°C,una temperatura que s’ha estabilitzat estes últimes setmanes a causa de les tempestes,però que sembla que amb la calor de les pròximes setmanes segurament eixa temperatura al nostre litoral pujarà encara més.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando