Per Nando

7/07/2022

I DESPRÉS DE LES TEMPESTES QUE?⛈️??⛈️??⛈️??????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Registres més importants en el grafic de dalt de les diferents estacions d’Avamet i fruit de les tempestes donades ahir que van afectar més intensament a Terol i la província de Castelló,encara que una tempesta pel nord d’Alacant deixava granís a zones com Ibi o Alcoi.

PREVISIÓ HUI.

Hui la milloria serà ben notable a tot el territori I desapareix el risc de tempestes,encara es podria formar algun ruixat molt localitzat per l’interior,però seran coses molt poc significants i puntuals. Les temperatures comencen a remuntar i ja tindrem valors de 30°C de màxima a les comarques més centrals.

I ARA QUE VE ? ?????????

I a partir dels pròxims dies l’anticicló junt amb la dorsal Africana caracteritzaran l’oratge a tota la península afavorint que les temperatures remunten dia a dia I deixant valors superiors als 40°C en zones del sud i oest peninsular. Ací a casa nostra també reinara l’estabilitat durant el que queda de setmana i la pròxima setmana amb valors màxims que aniran pujant fins deixar temperatures entre 30-35°C O algo superiors dia darrere dia.

Com veieu torna l’estiu que el tenim ben viu. Fins demà.

Sylvie. Ahir a l’Alcora.
Xavi Cabedo (Betxi)
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando