Per Nando

6/07/2022

DE NOU AVÍS PER TEMPESTES, PRECAUCIÓ ESTA VESPRADA ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Tronades que afecten el nord del territori desde esta matinada i que son localment fortes i es que finalment ahir ens varem lliurar d’una bona i encara que ací al nostre territori també va tronar, sobretot a zones de l’interior i cap a última hora de la nit també ho feia algun punt de la província d’Alacant,no ho varen fer amb la mala bava que ho feia a zones com a Conca o Albacete,on en esta última població la pedregada va ser espectacular. Ací dalt teniu els registres més importants de precipitació donades ahir al nostre territori.

HUI TAMBÉ ESTAREM ESPECTANTS A LES TEMPESTES

Avisos per a hui.
última eixida model Arome.

I és que aquesta durant el mati ja podrem tindre tempestes i ruixats encara molt localitzats,será de vesprada quan de nou ens tocarà vigilar el cel,hui la inestabilitat serà un poc més acusada que ahir degut a que tindrem l’embossament d’aire fred en altura més aprop del nostre territori i es per això que ens fa pensar que les tempestes podran afectar a més llocs i per tant haurem d’estar ben pendents d’on acaben creixent. Tot l’interior desde el nord d’Alacant fins a Castelló tenen paperetes per rebre fortes tempestes esta vesprada i aquestes últimes ( província de Castelló i València) la que més puntuacions tenen a estes hores on inclús no descarte que toquen punts del litoral. Així ho veu l’última eixida del model Arome.

Però ja sabem com de irregulars són estes tempestes i esta vesprada amb el radar ho tindrem més clar el seu creixement i les possibles pedregades que puguen portar associades.

I ATENCIÓ PRÒXIMA SETMANA!!!????????

A partir de finals de setmana i de cara la pròxima setmana una potent irrupció càlida d’oritge Saharià afectarà bona part de la península deixant valors molt càlids de més de 40°C sobretot al sud i oest peninsular. Ací a casa estarem pendents perquè sembla a dia de hui que no estarem en la part més extrema d’esta irrupció càlida,però anirem informant i confirmant els pròxims dies.

De moment hui toca seguir tempestes.Atenció i Seguimeeeeeeent ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando