Per Nando

5/07/2022

TEMPESTES ACTIVES AMB PEDRA,DEMÀ REPETICIÓ DE LA JUGADA⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Tempestes molt intenses per la part d’Albacete o Terol que estan descarregant amb molta força amb pedregades de gran dimensió. Sembla que eixes tempestes és mouran cap a l’interior de València I Castelló les pròximes hores I esperem que no ho façen amb la virulència que ho ha fet a Albacete. Però com sempre precaució per si de cas.

DEMÀ REPETICIÓ DE LA JUGADA⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Demà sembla i de cara la vesprada les tempestes creixeran amb força per l’interior de València I Castelló I inclús no descartem que també ho façen a l’interior del nord d’Alacant,molta precaució de nou amb la pedra. Aquestes tempestes també podran afectar a les comarques més centrals del territori Valencià,però difícilment aplegaran a la costa, ho de fer-ho,ho faran molt desfetes.

Però de moment continuem pendents per vore que acaben fent estes tempestes al nostre territori I estem de seguiment a tots els canals de Meteopoble com el Telegram,Instagram,Twitter I Facebook.

Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando