Per Nando

5/07/2022

AVÍS GROC PER TEMPESTES QUE DEMÀ SERAN MÉS INTENSES I GENERALS ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
avís hui Aemet
Mapa simbols hui

Bon dia!!! Encara que ahir finalment no es van produir tempestes a les zones que varem anunciar,hui la probabilitat de que es produeixquen es molt major i sobretot afectaran esta vesprada l’interior de la província de València I Castelló I no descartem que puntualment toquen algun punt de la costa. Aquestes tempestes podran ser localment fortes I amb possibilitat de pedra.

DEMÀ TEMPESTES MÉS GENERALS ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

aire fred a uns 5000 metres d’alçada
mapa simbols demà

Demà tindrem un dia més inestabilitat amb el pas d’un xicotet embossament pel nord que farà que les tempestes puguen començar a créixer per l’interior desde mitjan mati,tempestes que podran ser més generals I afectar a més punts del territori i a més podran ser més intenses I de nou amb el perill de la pedra. Tant hui com demà també baixen les temperatures.

A partir del dijous desapareix pràcticament el risc de tronades i pujaran les temperatures deixant la resta de setmana prou tranquila i calorosa. La pròxima setmana de nou podrien tornar a parlar de tronades,però això ja ho vorem.

Ara toca seguir hui I demà per vore on es mouen eixes tempestes i la seua intensitat.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando