Per Nando

4/07/2022

TEMPESTES QUE NO S’HAN PRODUÏT,PERÒ NO ES REFIEU PER A DEMÀ I……⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,les previsions de vegades fallen i hui eixes tempestes que esperàvem a l’interior del sud de València I interior nord d’Alacant de moment no s’han produït i sembla que tampoc ho faran el que queda de dia. Ara bé demà si que ho faran i no tinc cap dubte que serà el nord de València I Castelló on sembla que eixes tempestes faran acte de presència,però ATENCIÓ!!!! Dimecres serà el dia més inestable amb tempestes que podran ser generals I molt intenses I com he dit podran afectar a molts punts del territori. A partir de demà baixen també els termòmetres per a remuntar de cara a dijous.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando