Per Nando

4/07/2022

SETMANA TEMPESTUOSA, ATENCIÓ A LA PEDRA⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Tal I com estava previst ahir varem tindre alguns ruixats i algunes tempestes per l’interior nord i hui la probabilitat de tempestes fortes i acompanyades de pedra es desplaçen cap a l’interior sud de València I nord d’Alacant on ens trobem amb avís groc,igual que es troba amb avís groc el nord de València per temperatures màximes que poden aplegar als 38°C

ATENCIÓ A LA PEDRA.

El model Harmonie ens mostra una densitat de llamps prou alta aquesta vesprada per l’interior de València I amb poca pluja,el que em fa pensar que les tempestes podran ser seques o inclús amb pedra seca que es la que més mal fa al camp,per tant precaució i anirem seguint-ho per veure que passa.

DEMÀ PODRAN SER MÉS GENERALS

Demà continuarem amb el risc de tempestes de cara la vesprada amb més probabilitat al nord,però que podran afectar a qualsevol part del territori i ser una mica més generals. Demà i dimecres les temperatures baixaran per baix dels 30°C de màxima de manera general per a tornar a remuntar els valors de cara a dijous i sobretot el cap de setmana.

Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando