Per Nando

2/07/2022

ÚLTIMA HORA!!! CANVIS EN LES PREVISIONS,DEMÀ TEMPESTES????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! A partir de hui comencen a remuntar les temperatures,encara que hui tampoc és que farà massa calor a partir de demà i sobretot dilluns ja tindrem registres que de nou s’aproximaran o superaran els 35 °C,però tampoc anem a viure una setmana extremadament calorosa.

CANVIEN LES PREVISIONS, A PARTIR DE DEMÀ TEMPESTES ?⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Molt pendents a partir de demà perquè encara que estarem baix la influència de l’anticicló podrà entrar una mica d’aire fred que podrà portar de vesprada noves tempestes sobretot per l’interior del territori. I també canvia la previsió per a la pròxima setmana que podrà ser força tempestuosa per l’interior de Castelló,però que podrien fer-se una mica més generals entre dimecres I dijous.

Atenció!!! Perquè com he dit demà el model Americà comença a vore tempestes fortes per tot l’interior del territori en l’última actualització, però el model Arome tan sols les veu per l’interior nord de València i Castelló per tant estarem molt pendents i actualitzarem aquesta vesprada eixa previsió amb les eixides dels models mesoescalars.

Per tant tot açò caldrà seguir-ho de molt aprop,però model Europeu com model Americà mostren una pròxima setmana de nou tempestuosa en algunes zones,però amb calor.

Com veieu les previsions poden canviar d’un dia per al altre i hui ja no parlem de tanta estabilitat per als pròxims dies I inclús amb risc de noves tempestes per a demà.

Seguiment i fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando