Per Nando

2/07/2022

DEMÀ TEMPESTES PER L’INTERIOR NORD⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bona vesprada,així quedarà el mapa de simbols per a demà,de nou tenim risc de tempestes,però que sembla i segons les eixides del model Arome només afectaran l’interior nord del territori,però que allà on descarreguen ho podran fer amb força i localment amb granís. Les temperatures demà ja s’enfilen per damunt dels 30°C i inclús pujaran més de cara a dilluns i dimarts amb valors més generals per damunt dels 35°C,continuarem amb risc de tempestes per l’interior que anirem seguint dia a dia quines comarques podran afectar. Atenció!!! Perquè entre dimecres I dijous tornarem a patir una baixada prou important dels termòmetres. Anem seguint-ho I informant.

Fins demà de vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando