HUI ALGUNS RUIXATS I BAIXADA DE TERMÒMETRES 🌦🌦🌦🌦🌦🌡🌡🌡

Bon dia!!! Comencem Juliol amb un canvi prou important el dia de hui comparat amb el dia d’ahir. Hui esperem més nuvolositat inclús algun ruixats a les zones més litorals I prelitorals del centre i sud de València i inclús el nord d’Alacant,el vent bufarà de gregal amb ratxes moderades I les temperatures baixaran entre 5-8°C respecte als valors d’ahir.

PERÒ AÇÒ NO DURARÀ MASSA☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

A partir de Dissabte tornen a remuntar les temperatures superant els 30°C a bona part del nostre territori,però de cara a diumenge i sobretot dilluns aquestes temperatures encara muntaran de manera més generalitzada i els 35 °C començaran a vores de nou a molts indrets.

Per tant hui parèntesi per poc de temps,perquè torna la calor.

Fins demà.

Comparteix
Anunci